step over the line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
DRINK MY BLOOD Welcomem dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
DRINK MY BLOOD Charleston junij 2011 - 26°C
staff
DRINK MY BLOOD Stabf
DRINK MY BLOOD Jennifer
DRINK MY BLOOD Team
cbox
DRINK MY BLOOD Cboxv
credits
DRINK MY BLOOD Credita pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

DRINK MY BLOOD

Go down

DRINK MY BLOOD Empty DRINK MY BLOOD

Objavlja by jackson turner Pon Jul 04, 2011 12:02 am

<center><div style="width: 400px; text-align: justify">

DRINK MY BLOOD 30bps15


Victoria Lipova. Majhno in skoraj nepomembno mesto, katerega niti na zemljevidu Romunije, državi grofa Drakule ne najdemo. Res je zelo majhno in precej skrivnostno. Za turiste zelo neprivlačen kraj in za domačine poln skrivnosti in hladnosti. Ne, Victoria Lipova zagotovo ni kraj v katerega hočeš pozno ponoči ponesreči zaviti med raziskovanjem Romunije saj je splošno znano, da živ ven prišel ne boš. To ni navadno mesto. To je mesto, kjer živijo bitja za katera mnogi ne verjamejo da obstajajo in so za mnoge le plod domišljije. A vampirji in volkodlaki ter čarovniki z neverjetnimi močmi so v tem mestu zagotovo najmočnejši kot kjerkoli drugje po svetu. Ne nosijo samo neverjetnega zgodovinskega vpliva ter naziva, ampak so tudi precej drugačni kot navadni ljudje. Nekateri izstopajo z ogromnimi prstanimi spet drugi pa so precej majhni in spominjajo na tiste čarovnike, ki jih vidimo v filmih. Ne Victoria Lipova je več kot le navadno mesto. Mesto krvi, zlobe ter dobrote, ljubezni in strasti, sovraštva in bolezni. Si pripravljen nanj ? Boljše, da si. Kajti drugače ne preživiš. Kraljica te ima na očeh.

jackson turner
jackson turner
entrepreneur

Število prispevkov : 19
Join date : 12/06/2011

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu