step over the line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
LIVING IN THE DARK Welcomem dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
LIVING IN THE DARK Charleston junij 2011 - 26°C
staff
LIVING IN THE DARK Stabf
LIVING IN THE DARK Jennifer
LIVING IN THE DARK Team
cbox
LIVING IN THE DARK Cboxv
credits
LIVING IN THE DARK Credita pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

LIVING IN THE DARK

Go down

LIVING IN THE DARK Empty LIVING IN THE DARK

Objavlja by Leanne Bell Ned Jun 12, 2011 8:44 am

K vragu z vsem skupaj. Telefon, ki ga je držala v rokah je besno zagnala na cesto in zadovoljno poslušala drobljene plastike in stekla pod kolesi drvečega avtomobila. "No, pa je šel še eden" je zamrmrala polglasno, nato pa se elegantno obrnila na petah in zavila po mali stranski ulici navzgor. Potrebovala je pijačo. Ne samo potrebovala, krvavo potrebovala. Dovolj je imela vsega tega stresa in še posebej dovolj je imela svojega menedžerja, ki jo je klical za vsako najmanjšo malenkost. On je bil tudi razlog, da je njen telefon končal pod kolesi. Katerega dela od: na počitnicah sem ne razumeš, idiot? Je besno pomislila, nato pa se ustavila. Slišala je glasbo, prihajala je prav izza vogala. Glasba lahko pomeni le dvoje. 1. Nekdo hoče zbuditi vso sosesko, ali pa 2. nočni klub. Upala je, da drugo. Splošno znano dejstvo je namreč, da se v klubih dobi pijača. Tam lahko piješ kolikor hočeš in lahko se zvijaš na plesišču. In to dvoje, je ta večer resnično potrebovala. Torej se je odpravila proti izviru glasbe. Na njeno srečo se je izkazalo, da prihaja iz nočnega kluba. Imenu, nad vhodom je manjkalo nekaj črk, zato Leanne ni mogla vedeti v kateri klub je vstopila. Bilo ji je vseeno. Med zvijajočimi se prepotenimi telesi se je prerinila proti baru. Za njem je delal obrit moški z vrsto črnih tetovaž,ki so se mu zvijale navzdol po rokah. Pogledal jo je s pogledom, ki je povsem dobro nakazoval kaj si misli. Leanne si ga je samo brezbrižno ogledala. Naročila je martiny in ga izpila z enim samim požirkom. Počutila se je že nekoliko bolje, ne pa še čisto dobro. Naročila je še kozarec viskija in še dva alkoholna koktejla. Po njiju je bila že dovolj pijana, da je pozabila na svoje bedno, uničeno življenje. Odmajala se je na plesišče in se začela zibati v ritmu. Ostali ljudje v prostoru so jo opazovali, ampak nje ni bilo mar. Njeni možgani so plavali v prijetni zaspani meglici. Težave so seveda ostale, vendar jih je povsem odmislila. Prepričala se je, da je tu samo zaradi ene stvari. Zabave. Po nekaj minutah plesa se je zadihana vrnila k baru in sedla. Na njeni levi je sedel nek ne preveč vroč tip. No, saj bi lahko bil kar čeden, če ne bi imel tako velikih brk. Na desni je sedelo neka ženska približno njene starosti. Ker ji je alkohol razvezal jezik, jo je ogovorila. "Prijetno mesto kajne. Živiš tu." Nato pa po premoru. "Obstaja petdeset odstotkov možnosti, da ne boš vedela kaj govorim. Preprosto se ne meni zato, pijana sem." Nato se je obrnila nazaj k točaju in si naročila še en martiny. Popolnoma dobro se je zavedala dejstva, da se bo zjutraj počutila uničeno, ampak za zdaj...

tagged: jennifer
Leanne Bell
Leanne Bell
actress

Število prispevkov : 13
Join date : 11/06/2011

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu