step over the line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
Someone like you Welcomem dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
Someone like you Charleston junij 2011 - 26°C
staff
Someone like you Stabf
Someone like you Jennifer
Someone like you Team
cbox
Someone like you Cboxv
credits
Someone like you Credita pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

Someone like you

Go down

Someone like you Empty Someone like you

Objavlja by anna williams Ned Jun 12, 2011 7:53 am

Anna je počasi odprla oči in na veliko zazehala. Tudi pretegnila se je. Z prsti na nogi je počasi potipala po tleh in občutila copate. Hitro je skočila v njih in vstala. Postala je posteljo in si pripravilka nahrbtnik za bazen. Anna se je odločila da bo naredila nekaj več za svoje telo, zato gre vsako jutri plavat na bazen. Naenkrat ji je v želodcu zakrulilu in vzela je nahrbtnik ter se odpravila v kuhinjo.
»Dobro jutro.« je pozdravila celo družino, ki je ravnokar zajtrkovala. Pogledala je na mamin krožnik, da bi lahko videla kaj je za zajtrk. Hitro se je najedla, vzela nahrbtnik in se odpravila proti vratom. Ko je odprla zunanja vrata je zapihal zelo mrzel in močan veter. »No, danes pa bom bila kar v notranjem bazenu.« Je Anna sama sebi rekla in odšla na bazen.
Ko je prišla si je nahrbtnik odložila na ležalnik. Ven je uzela dve brisači. Eno je položila na ležalnik drugo si pa jo je nastavila, da se bo potem z njo lahko obrisala. Slekla si je majčko in hlačke - spodaj je imela že oblečene kopalke, ki si jih je oblekla zjutraj. Postavila se je na rob bazena in zaplavala po bazenu.
Ko je plavala je na drugi strani bazena zagledala znan obraz, ki jo je spominjal na njeno najboljšo prijateljico. Ni bila prepričana če je to res Jennifer, njena najboljša prijateljica in zato se je naglas zadrla: »Jennifer??????« Anna je nestrpno čakala na odziv tega znanega obraza.
anna williams
anna williams
student of music

Število prispevkov : 32
Join date : 11/06/2011

Nazaj na vrh Go down

Someone like you Empty Re: Someone like you

Objavlja by jennifer price Ned Jun 12, 2011 7:00 pm

Jenny se je zbudila in po celem tednu slabega počutja in zaspanosti, se je ta dan počutila enkratno, zato je hitro vstala iz postelje, si nadela svoje mehke svetlo modre copate, ter se odpravila do kopalnice v spodnjem nadstropju. V hiši je bila sama, saj sta bila starša na obisku pri babici, zato si je že delala načrte kaj bi lahko danes počela. Ko je oblečena in urejena prišla iz kopalnice je bila prva stvar, ki jo je naredila, da je poklicala svojo najboljši prijateljico - Anno. A se ji ni javila, zato je najprej nekajkrat glasno izgovorila nekaj kletvic, nato pa spet odšla v spodnje nadstropje, da bi si pripravila kaj okusnega za zajtrk. Ni bila dobra oziroma sploh ni bila kuharica, zato so bili vse, kar je znala pripraviti kosmiči z mlekom. Ko je tako sama sedela za kuhinjsko mizo in ob tem brala nekaj poglavij izjemno zanimive knjige, ki je včeraj ni uspela dokončati, je še enkrat poskusila poklicati Anno. A se ji ni javila, zato ji je na hitro poslala sporočilo, ter se šele nato spomnila, da dekle, s katero sta že od nekdaj najboljši prijateljici, vsako jutri plava v bazenu ob parku. Kosmičev ni niti začela jesti, saj je že naslednji trenutek v svoji sobi pakirala vse potrebno za kopanje v bazenu. V svojo športno torbo Adidas je dala brisačo, kopalke in še nekaj malenkosti, ter se nato odpravila iz hiše. Vrata je skrbno zaklenila in nato še dvakrat preverila, če jih je dobro zaklenila, saj ni želela, da bi bila potem ona kriva, da bi jim kdo kaj ukradel, kar se je v Charlestonu zadnje čase kaj velikokrat zgodilo. Mesto se je spreminjalo in to Jenny ni bilo všeč, hotela je spet tisto majhno mestece z nekaj bloki, kot je bilo tukaj takrat, ko je bila še otrok. Ne da bi se zavedala se je čez nekaj trenutkov znašla pred vhodnimi vrati bazena. Tako je bila zatopljena v misli, da ni opazila niti, da je začelo pršiti in kljub visokim temperaturam ozračja je tu in tam zapihal tudi hladen severni veter. Ko je vstopila v ogret prostor, je bil ta skorajda prazen. Hotela se je napotiti proti ležalnikom na drugi strani ogromne sobe z bazenom, a jo je prej poklical znan glas. Ozrla se je okoli sebe in v bazenu zagledala Anno. »Anna!« je nato še sama zakričala in najraje bi kar oblečena skočila v vodo. »Vedela sem, da boš tukaj... Samo trenutek, da se preoblečem v kopalke in pridem v vodo.« je še dodala in nato izginila v kabine za preoblačenje.
jennifer price
jennifer price
administrator

Število prispevkov : 67
Join date : 11/06/2011

https://stepovertheline.forumsl.net

Nazaj na vrh Go down

Someone like you Empty Re: Someone like you

Objavlja by selena gomez Ned Dec 18, 2011 6:13 am

»Selena, vstani!« je kričala mama in tolkla po vratih. Selena se je predramila in odprla mami. Mama jo je poklicala na zajtrk, češ, da imata z očimom novico zanjo. Prav ustrašila se je ! Ker ji ni preostalo nič drugega, se je odpravila dol po stopnicah, na zajtrk. »Mmmm... Omamno diši, « si je rekla potiho. Za zajtrk je mama pripravila njen najljubši zajtr. Palačinke ! Sedla je k mizi, kjer sta že bila očim in mama. »Veš Selena, z Brianom bova imela otroka. Upam, da ti je prav. « Seleno je minil tek in palačinke niso dišale kot prej. Začela je sovražiti Briana, ki ji je bil drugače kar pri srcu. »Še en otrok? Kaj pa jaz?« si je začela ponavljati v mislih. Zbala se je, da ne bo več v središču pozornosti. Stekla je v sobo in zaloputnila z vrati. Tako ali tako je mama ne bo prišla pogledat. Iz omare je potegnila torbo in vanjo začela metati stvari za na bazen. »Brisača, kopalke, telefon, iPod, knjiga,... Vse je tu!« Oblekla je kopalke in nanje še kavbojke ter majčko. Ko je hitela po stopnicah, si je želela samo, da je nihče ne bi opazil. A si je premislila in vseeno povedala kam gre. Ker je bilo zunaj precej hladno se je odpravila v notranji bazen. Bilo je veliko ljudi, ni jih pričakovala toliko. Zagledala je prijateljici, Anno in Jennifer, zatorej je še bolj pohitela v bazen. »Uff, kako topla voda. Anna in Jennifer, prihajam !«
selena gomez
selena gomez

Število prispevkov : 3
Join date : 18/12/2011

Nazaj na vrh Go down

Someone like you Empty Re: Someone like you

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu