step over the line
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
RULES    Welcomem dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
RULES    Charleston junij 2011 - 26°C
staff
RULES    Stabf
RULES    Jennifer
RULES    Team
cbox
RULES    Cboxv
credits
RULES    Credita pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

RULES

Go down

RULES    Empty RULES

Objavlja by jennifer price Sob Jun 11, 2011 7:01 pm

vem, da vas večina zna že na pamet vsa osnovna pravila rpg forum, ampak jih bom še vseeno na kratko obnovila, da ne bo prišlo do kakšnih nesporazumov.

1.) na forum se registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

2.) avatar naj bo velikosti 150x200 - v nasprotnem primeru bo odstranjen.

3.) ko se registriraš moraš opis lika oddati v največ dveh tednih! če boš s tem zavlačeval/-a več kot dva tedna, boš iz foruma izbrisan/-a in boš moral/-a ponoviti registracijo.

4.) število likov je omejeno - in sicer na tri. več jih lahko imaš le, če me najprej za to prosiš preko zs in potem jaz to potrdim ali zavrnem - odvisno od aktivnostih tvojih ostalih treh likov.

5.) trenutno sprejemamo samo originalne like! (torej, brez canonov)

6.) tvoji rpg prispevki morajo biti dolgi najmanj 300 besed - če se ti to zdi preveč, potem se raje ne registriraj. določene zgornje meje dolžine rpg prispevkov ni, ampak ne vem, če se da komu ravno brati, kaj šele odpisovati prispevki z 2000 besedami.

7.) 3. os., ed., pret. - bla, bla, bla...

8.) na forumu smo vsi predvsem zato, da se zabavamo, zato vas prosim, da je to tudi vaš razlog za registracijo. prav tako vsem članom želim lepo pisanje na forum, veliko zabave in upam, da boste aktivni.
jennifer price
jennifer price
administrator

Število prispevkov : 67
Join date : 11/06/2011

https://stepovertheline.forumsl.net

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu