welcome
dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
junij 2011 - 26°C
staff


cbox
credits
pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

second skin

Go down

second skin

Objavlja by mark smith on Tor Jun 14, 2011 7:02 am


INDEX ;; PRAVILA ;; CANONS

Dobrodošli v Oakmill Creeku; mestecu, ki na prvi pogled izgleda kot eno tistih idličnih, urejenih in brezskrbnih krajev. Toda vsi dobro vemo, kako hitro se govorice širijo v majhnih krajih, kjer imajo prav vsi zidovi ušesa. Nekateri so tukaj obtičali, drugi si skušajo urediti svoje življenje, spet tretji že načrtujejo pobeg v eno od velikih mest. Prav vsak od njih pa skriva v sebi, kakšno skrivnost - prepovedana ljubezen, izguba najdražjih iz preteklosti, prikrita nosečnost. Kaj se zgodi, ko te poznajo na vsakem koraku in te pričnejo opravljati v trenutku, ko se obrneš stran? Boš lahko obdržal svojo skrivnost ali pa te bodo razgalili pred celim mestom in s prstom pokazali naravnost nate?
mark smith
mark smith
doctor

Število prispevkov : 12
Join date : 11/06/2011

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu