welcome
dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
junij 2011 - 26°C
staff


cbox
credits
pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

only thing I'm missing is a black quitar : jasmine jordan

Go down

only thing I'm missing is a black quitar : jasmine jordan

Objavlja by anna williams on Ned Jun 12, 2011 8:29 pm

Anna je odprla oči in močno zazehala. Pretegnila se je in nato pogledala naokrog po sobi i n ugotovila je, da je zaspala kar na kavču v dnevni sobi. Zmajala je z glavo in hotela vstati. Naenkrat je na nogah začutila nekakšno majho kepico, ki je predla motorje. To je bila njena mačka z imenom Kika."Muci muci muci muc, muci muci muci muc." Je rekla Anna muci ter si jo vzela v svoje naročje. Stisnila jo je k sebi. Potem jo je položila nazaj na kavč ter se vstala. Seveda je odšla v kopalnico. Skrtačila si je zobe, preoblekla, naredila frizuro in se naličila. Odšla je v kuhinjo.
"Dobro jutro!" Je Anna rekla, ko je vstopila v kuhinjo. Ugotovila je, da je v hiši sama. Vzela si je kosmiče in se odpravila proti mizi. Na mizi je zagledala listek, na katerem je pisali: " Draga Anna. Z očetom in Grace smo se odpravili v trgovino, saj jutri tvoja sestra Grace praznuje 13 rojstni dan! Uživaj." Pod napisom je pisalo še: "Tvoja mama." Anna se je nasmehnila sama sebi in bila presrečna, da je sama doma in da bo končno imela hišo samo zase. Pojedla je kosmiče in se odpravila proti vratom. Odločila se je da bo odšla v mesto, malo nakupovat seveda. Odprla je vrata, stopila iz hiše in vrata za seboj tudi zaklenila.
Hodila, hodila in hodila je in le prišla do mesta. Že kar na začetku je zagledala čevlje z 15 cm visoko peto in rdeče barve. Anna se je prijela za glavo in pogledala na ceno. Zmajala je z glavo, saj so bili čevlji precej dragi. Odpravila se je naprej. Ogledala si je tudi lepo črno oblekico z belimi pikicami, ki bi jo lahko podarila njeni sestri Grace za 13 rojstni dan, ki ga praznuje jutri. Oblekico je kupila in se odpravila naprej.
Ko je hodila je v trgovini zagledala znani obraz. Kar dolgo časa je razmišljala kdo bi lahko to bil in na koncu je ugotovila, da jo je že dosti krat videla v reviji o modi. Ni se morala spomniti kako ji je ime... "Jasmine Jordan!!!" Si je Anna potiho rekla, ko s eje spomnila kako ji je ime. Počasi je šla do nje. "Živjo." Je Anna nežno rekla Jasmine.
anna williams
anna williams
student of music

Število prispevkov : 32
Join date : 11/06/2011

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu