welcome
dobrodošel/-a na forumu step over the line! kraj dogajanja na forumu je charleston, west virginia. najprej preberi navodila, potem napiši opis, sicer pa tako ali tako vsi veste, kako to poteka. naj vas opomnim še samo, da se na forumu registriraj z imenom in priimkom z malimi začetnicami (primer: jennifer price).

- - - - females : 8 | males: 5 - - - -
charleston, wv
junij 2011 - 26°C
staff


cbox
credits
pravila in grafika so last jennifer, zato je kakršnokoli kopiranje brez dovoljenja prepovedano. vsi rpg prispevki pa so delo naših članov, zato zanje velja enako!

It's okay not to be okay

Go down

It's okay not to be okay

Objavlja by jennifer price on Sob Jun 11, 2011 11:20 pm

JENNIFER ADELE PRICE
Jennifer Adele Price - za prijatelje preprosto Jenny. Ta vzdevek ji popolnoma pristoji, saj je že od nekdaj ona preprosto drobna, tiha in mirna Jenny. Takšno jo Charleston pozna že od nekdaj. Njeno življenje ni bilo nič posebnega in tudi zgodilo se ji ni nič kaj tragičnega, da bi o tem lahko pisala tukaj. Ponavadi je vso dogajanje spremljala iz ozadja ter je zato velika večina ljudi še zdaj, ko tukaj živi že enaindvajset let, pozna le navidezno. Išče predvsem kakšne prijateljske povezave, saj se dekla tako rekoč dobro razume z vsemi - če pa kdo res ni po njenem okusu, ga preprosto ignorira in se ne zmeni zanj. Prav tako pa je Jenny dekle, ki do zdaj ni imelo prevelike sreče v ljubezni. Navsezadnje še ni imela fanta, saj čaka na njeno sorodno dušo, princa na belem konju ali kakorkoli bi se lahko reklo osebi, za katero sploh nismo prepričani, če obstaja.

Anna Williams - oh, my best friend. @click
Benjamin Stone - some drama and crush. @click
Leanne Bell - friends/enemies. click
jennifer price
jennifer price
administrator

Število prispevkov : 67
Join date : 11/06/2011

Poglej uporabnikov profil http://stepovertheline.forumsl.net

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu